Begeleiders

Welke begeleiders gaan er mee met Nash Dom 2024?

De staf

Maria - hoofdleidster

Hoi allemaal! Ik ben Maria. Jullie kunnen me kennen van afgelopen jaren waar ik als begeleider mama ben geweest. Dit jaar ga ik mee in een andere rol, namelijk die van hoofdleiding. Ik houd van schilderen, professioneel zingen, reizen, borduren en allerlei activiteiten. Ik houd veel van de natuur, bloemen en planten. Ik ga mijn best doen dit kamp zo gezellig mogelijk voor iedereen te maken! Ik zie je in augustus!

Alina - hoofdleidster

Hoi lieve mensen, Ik ben Alina en ik ga voor de 5de keer mee naar Nash Dom NL als hoofdleiding. Laatste keer was wel alweer 5 jaar terug en ik kijk er dus naar uit om jullie allemaal “opnieuw” te leren kennen. Nash Dom is voor mij een unieke plek, een oase van vriendelijkheid, respect, saamhorigheid. Waarom is het kamp zo bijzonder voor me, waarom blijf ik terugkomen? Omdat het veel leuke tradities en gewoontes kent en toch is het elk jaar weer anders. En wat ook elk Nash Dom kamp uniek maakt zijn de mensen - kinderen en volwassenen die meegaan, brengen allemaal iets nieuws, hun eigen unieke stukje mee. En samen vormt het een mooi geheel. Ik ben zo benieuwd hoe we het jubileumjaar 2024 - onze 15de Nash Dom kamp zullen ervaren. Ik kan niet wachten om jullie daar te ontmoeten en fijne tijd samen te beleven! tot in augustus! Met warme groet, Alina.

Carlo - hoofdleider

Ik ben Carlo en ga dit jaar voor het eerst mee met het Nederlandse Nash Dom kamp. Vroeger ben ik jaren meegeweest met het Russische Nash Dom. Eerst als kind en daarna jaren als papa. Ik heb daar de meest geweldige mensen mogen ontmoeten en het kamp heeft mijn leven zo verrijkt. Ik wil anderen graag de kans geven om net zo'n unieke ervaring te hebben, als ik toen heb gehad. Ik kan niet wachten om samen met jullie in het warme bad van Nash Dom te duiken. Carlo

Aliya - materialenvrouw

Hoi, ik ben Aliya. Ik ben 41 jaar oud en moeder van 2 kinderen. Ik ga voor de 4de keer naar het Nash Dom kamp als materialenvrouw. Nash Dom is een speciale plek voor mij en mijn kinderen. Het is een plek waar respect, liefde en veel creativiteit bij elkaar komen. Het is een plek waar het gedachtegoed van Janusz Korczak in de praktijk wordt gerealiseerd. Ik heb er heel veel zin in. Tot in Augustus! Liefs, Aliya

Onze koks

Ab - kok

Hoi, ik ben Ab Nadi, 45 jaar, vader van 2 kinderen. In het dagelijks leven ben ik manager operations bij een software bedrijf en ik ga voor de 3x mee als hoofd keuken. Samen met 3 andere toppers gaan we weer mooie gerechten maken waar kinderen en staf heel blij van worden!

Danielle - kok

Hoi ik ben Danielle, ik ben 25 jaar en woon in Amersfoort. Ik werk op een buitenschoolse opvang en heb daar een groep kinderen van 4-6 jaar. Dit kamp heeft voor mij als kind veel betekend en dat is ook de reden om weer mee te gaan op kamp. Dit keer als kok. We gaan weer een mooie tijd tegemoet!

Stijn - kok

Hai, ik ben Stijn en ik ben 20 jaar oud. Dit jaar ga ik weer mee in de keuken. Ik heb er heel veel zin in! Tot in Nash Dom!

Onze mama’s

Renée - mama

Hoi, Ik ben Renée! Ik ben als kind opgegroeid met Nash Dom en dit is mijn derde jaar als mama. Ik heb veel dierbare mensen leren kennen door het kamp en ik heb zin om er weer een prachtige week van te maken voor iedereen. Ik hou heel veel van verhalen en muziek maken. Ik hou van creatieve dingen zoals tekenen, kleding maken en fotografie.
Tot in augustus!

Pleun - mama

Hoi, wat leuk dat je je (weer) hebt aangemeld om mee te gaan op kamp! Misschien kennen jullie mij nog van vorig jaar, waar ik ook als mama ben mee geweest! Mijn naam is Pleun en ik studeer in het mooie Groningen! Ik geniet van buiten zijn, bewegen, lekker eten, maar ook van spelletjes spelen of een boek lezen. Samen gaan we er een fantastische week van maken! Liefs, Pleun

Tatiana - mama

Hoi lieve mensen Ik ben Tatiana, 42 jaar oud, woon nu in het zonnige Portugal met mijn lieve man, twee dochters en onze super star hond Ginger. Super blij dat ik weer mee mag naar Nash Dom NL als mama. Nash Dom is voor mij een unieke plek - mijn oudste dochter gaat elke jaar vanaf haar 4e verjaardag mee naar het kamp en dit keer neem ik mijn jongste dochter mee. Het wordt een echte familietraditie! Wij gaan mooie herinneringen samen creëren en samen genieten van Nederlandse natuur, hopelijk mooie weer en grappige theater stukken. Met warme groet, Tati

Kirsten - mama

Hallo hallo, ik ben Kirsten! Tien jaar geleden ging ik voor het eerst mee met Nash Dom als kind en dit jaar gaat het mijn de eerste keer zijn als begeleider. Ik ben nu al over de helft van mijn studie ‘docent beeldende kunst en vormgeving’ en heb hierdoor al aan veel mensen kunstlessen gegeven. Buiten de beeldende kunst hou ik ook veel van lezen en sporten, en dat is allemaal natuurlijk nog leuker in de natuur! Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te zien op kamp, dus tot dan!!

Kristina - mama

Hoi allemaal, ik ben Kristina en ik ga al een aantal jaartjes mee op kamp. Dit jaar kom ik in de rol van mama en ik neem mijn drie kinderen mee! Ik kan niet wachten tot wij weer kunnen spelen, zwemmen, workshops volgen en geven en gezellig ouderwets buiten zijn zonder de gadgets en schermpjes:)

Sherida - mama

Hi, ik heet Sherida en ik heb 4 kinderen (2 bonus) en 2 fantastische chihuahua’s. Dit jaar ben ik voor het eerst begeleidster bij Nash Dom. Wie is Sherida; lacht hard, vrolijk, wandelt graag, leest graag, houdt van muziek en dansen en is dol op haar werk en haar chihuahua’s! Tot gauw !

Onze papa’s

Delano - papa

Hi iedereen! Voor degene die mij nog niet kennen; ik ben Delano, 31 op het moment van schrijven en 32 in het kamp. Ik ben geboren en getogen in Soest en ben na een decennium in Amsterdam voor studie en werk, als een boomerang teruggevlogen naar Soest. Ik ga voor de vijfde keer inmiddels mee op kamp en ook dit keer weer als vader! Ik ben van huis uit psycholoog, ik game graag, hockey en ben enorm fan van koken. Qua interesses en muzikale smaak ga ik ook alle kanten op; dus voor een hele hoop (inclusief diverse keukens) ben je bij mij op het juiste adres! Ik kijk uit naar het kamp en om vele nieuwe en oude gezichten weer te zien. Tot snel

Peter - papa

Hoi, mijn naam is Peter van Helden. Vorig jaar was ik voor het eerst mee als papa. Het gedachtegoed van Janus Korczak spreekt mij enorm aan. Ik houd van tuinieren en verhalen vertellen. En van de omgang met jonge mensen. Ik ben al opa van 8 kleinkinderen en daar geniet ik heel erg van. Houdoe!

Taeke - papa

Ik ben Taeke, 41 jaar jong en ik ga alweer voor de 5e keer mee als Papa bij het kamp. Ik werk als postbode en sport en spel vind ik super leuk. Geef voetbal training bij de jeugd. Houd van bijna alle sporten maar voetbal en race fietsen staan voor mij op 1. Heb er heel veel zin jullie weer te zien komende zomer en er een fantastisch kamp van te maken met elkaar.

Christiaan - papa

Ik ben Christiaan, 35 jaar en Ik ben al erg vaak mee geweest op kamp. In de Russische kampen ben ik vier keer meegeweest als kind en twee keer als stagiair. In de Nederlandse kampen ben ik acht keer meegeweest als begeleider. De Janusz Korczak Stichting heeft veel voor mij betekend. Na jaren als diagnosetechnicus gewerkt te hebben, heb ik nu mijn weg gevonden: ik zit nu in het eerste jaar van de Pabo en droom ervan om meester van mijn eigen klas te worden.

Maurice - papa

Mijn naam is Maurice, ik ben 33 jaar oud en ik werk in de IT . Ik hou van klimmen, uiteten, borrelen en sporten. Dit jaar ga ik voor de zesde keer mee. Het kamp voor mij is een plek waar je zelf kan zijn en waar je de ander ook echt zichzelf kan zijn. Kinderen leren van andere kinderen, Maar wij leren ook van de kinderen. Samen draaien we het kamp met elkaar voor elkaar. Met de leer van Janusz Korczak in ons achterhoofd onstaan er mooie momenten met elkaar. Daar krijg ik energie van! Zin in het kamp!

Martijn - papa

Hoi allemaal, ik ben Martijn en ga dit jaar voor de 2e keer mee als papa. Ik woon in de buurt van Amsterdam, werk als pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang, als kinderwerker op Jeugdland Hoofddorp en heb daar de avonturen-club “De Drakenbende” opgericht voor stoere jongens en meisjes. Dat avontuur wil ik graag meenemen naar de activiteiten van Nash Dom; bij mij geen voetbal of hockey, maar wel diaboloën, vuurtje stoken, houthakken, eten uit de natuur, hutten bouwen en verkleden als een Viking. “ER DU EN RIGTIG VIKING? JA? SÅ UDFORDRER JEG DIG!” Weet jij wat hier staat en durf jij mee te doen?? Dan hoop ik je snel te zien in augustus!

Onze stagiaires

Elma - stagiaire

Hey Nash Dom ! Ik ben Elma, net 18 geworden en ik kom uit Amersfoort. Afgelopen drie jaar ben ik meegeweest als jeugddeelnemer in de oudste familie en dit jaar mag ik mee als stagiair. Ik vind het leuk om creatieve activiteiten te doen en ben erg actief bij scouting. Na de zomervakantie ga ik beginnen met mijn opleiding Onderwijswetenschappen. Ik heb er erg veel zin in, maar waar ik nu vooral naar uitkijk is om weer een geweldig Nash Dom kamp met jullie te hebben!

Sheun - stagiaire

Hallo! Ik ben sheun en ik ben 18 jaar oud Ik ben zelf een creatief a sportief persoon met een probleem oplossend inzicht. met een rustig maar nieuwsgierige manier van leven! Ik ben zelf graag bezig met het schetsen van mensen, en ben sinds kort begonnen met het maken van henna tattoos! Voor de rest ben ik al 8 jaar mee geweest als kind en 1 jaartje in de oudste family! En dit jaar gezellig mee als stagiare in de keuken

Moon - stagiaire

Hey!! Ik ben Moon. Ik ben de afgelopen 2 jaar meegegaan naar Nash Dom als kind en ik ga dit jaar als stagiaire mee:)) ik houd heel erg van toneel spelen, dansen en met mijn vrienden afspreken. Ook houd ik van muziek (ondanks dat Ik er zelf niet zo goed in ben) en ga ik graag naar concerten. Ik heb heel veel zin in om iedereen op kamp dit jaar weer te zien, tot dan!

Sophia - stagiaire

Hallo, ik ben Sophia. Ik ga al sinds dat ik acht jaar oud ben mee naar nash dom. Nu ga ik voor het eerst mee als begeleiding, in de rol van stagiaire. Ik zit op circus en ik hou van toneel spelen. Ik heb super veel zin in kamp, zie jullie daar!!